tisdag 18 oktober 2016

Bloggen och dess framtid

Som ni säkert alla har noterat är aktiviteten på bloggen i princip obefintlig. Detta beror på en kombination av medvetna val att inte skriva, tidsbrist och ren lathet från min sida. Framförallt har jag spridit mina tankar via andra forum. Instagram, Facebook och Twitter är numera mina primära kanaler.

Jag har inte riktigt landat i hur jag ska göra med bloggen. Ska jag stänga ner den eller ska jag låta den ligga kvar som ett intressant tidsdokument? Tills vidare kommer bloggen därför att vara kvar och vem vet, plötsligt kanske det kommer att inlägg! Men någon regelbundenhet kommer det inte bli på ett bra tag i alla fall.

För er som saknar mina tankar och som vill hitta till andra kanaler som jag figurerar i så kommer här ett urval av länkar som ni kan följa:

https://twitter.com/socdemola

https://www.instagram.com/socdemola/

Snapchat: Socdemola

http://www.socialdemokraternahelsingborg.se/

https://www.youtube.com/channel/UCuIYRvJ836mo6d-dsZdgrOw

https://www.facebook.com/socialdemokraternahelsingborg

Allt väl!

2 kommentarer:

 1. Låt den ligga kvar, Ola. Just som ett tidsdokument. Mycket intressant att kunna läsa något om hur en socialdemokrat har resonerat under en omvälvande period i svensk inrikeshistoria.

  Och från Helsingborg också. Med så många minnen från barndomens resor ner till kontinenten. En onsdagskväll i somras återsågs vi hastigt för första gången på mycket länge. Vilken förändring nere i centrum/hamnen. Borgen tronar över en vacker del av staden. Men vart har folklivet tagit vägen? Att färjetrafiken successivt minskat så kraftigt påverkar förstås. Öresundsbron har inte varit gynnsam för Helsingborg. Måste det gå så illa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta sent svar men tack för inputen Elisabet!

   Ja, staden har verkligen förändrats! Jag ser många gamla bilder och förundras över hur en stad kan vara sig så olik, och samtidigt så lik, på en och samma gång! Fantastiskt!

   Radera