onsdag 20 augusti 2014

En känsla just nu


Kanske lite väl dramatiskt med "Knockin' on Heaven´s door" men kul är det i alla fall!

Som ni märker så hinner jag inte blogga så ofta. Det beror helt enkelt på att jag har fullt upp med att göra massa annat. Det är ju valrörelse!

En grej som vi i Helsingborg sysslar väldigt mycket med (och partiet i övrigt för den delen) är dörrknackning. Jag har varit ute ett antal gånger redan och det är helt fantastiskt vilken respons vi får. Det vore kanske inte så konstigt om det bara var i våra starka områden som vi knackade men saken är den att vi just nu är ute i dom områden där vi inte är sådär jättestarka. Vi har varit det en gång i tiden men 2006 och 2010 tappade vi till Moderaterna. Dom väljarna håller vi just nu på att ta tillbaka.

Det är nämligen den bilden som jag får bekräftad när jag möter väljarna. Många berättar direkt att dom röstade blått 2010 men att dom nu är mycket osäkra. Dom flesta lutar åt att det behövs en förändring och den förändringen stavas Socialdemokraterna. Sen är där några som tror att det räcker med en röst på MP för att få förändring men då brukar jag påminna dom om läget i Region Skåne. Där har MP varit med och styrt tillsammans med högern i åtta år. Det är mer än en väljare som hajar till och blir mäkta förvånade. Och därefter säger dom; ja, men då blir det ju Socialdemokraterna där med!

*****

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar