torsdag 7 augusti 2014

Back in action så NU KÖR VI!

Foto: http://www.salesforcemarketingcloud.com
I måndags började jag jobba igen med full kraft efter min semester. Givetvis har det blivit lite jobb under semestern med. Som politiker är man satt att förvalta ett förtroende och det förtroendet har man så länge man är vald. Jag är visserligen inte vald till att vara politisk sekreterare men jag ser det som ett förtroendeuppdrag ändå. För det är i förtroendebranschen jag befinner mig.

Att valrörelsen är igång känns ordentligt. Jag kommer på sätt och vis ha dubbla roller nu under valrörelsen. Dels min vanliga roll som politisk sekreterare. Dels kommer jag till övervägande del att hjälpa till på vår arbetarekommun här i staden. Sen kommer väl den mesta tiden varken läggas på Rådhuset eller på arbetarekommunens expedition. I valrörelsetider ska man ut och träffa väljarna så mycket som möjligt. Det är ju liksom hela poängen med valrörelsen. Dessutom kandiderar jag själv till kommunfullmäktige nu vilket är extra stimulerande.

Jag ser extremt mycket fram emot den här valrörelsen. Det är så oerhört peppande att efter så många år i opposition verkligen känna att ett maktskifte är nära. Idag kom den första mätningen som jag sett efter sommarens stiltje. Den är gjord av Novus och läget är i princip helt oförändrat vilket lovar gott. Det ska verkligen till något alldeles speciellt för att borgarna ska kunna sitta kvar.

*****

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar