fredag 27 december 2013

Lite årskrönika och en intervju

Jag och min pappa drog i början av december igång en ny satsning som ni säkert känner till. Det är en podcast från den skånska S-scenen där vi pratar om stort och smått såväl inom som utanför Skånes gränser. Vi kommenterar dagspolitiska händelser, vi för lite längre resonemang kring olika frågor och vi försöker ge lite nyheter från den skånska socialdemokratiska myllan. Men det stannar inte där. Vi har även med gäster från olika delar av den skånska arbetarrörelsen.

I årets sista avsnitt, det fjärde totalt, gästas vi av Torbjörn Karlsson. Torbjörn står lite oväntat på första plats på Trelleborgs fullmäktigelista och om detta samt mycket annat handlar intervjun med honom om. Vi bjuder även på en liten årskrönika där vi lyfter fram några politiska händelser som har varit viktiga inom och utom socialdemokratin. Ni får även höra årets skånska S-citat. Mycket nöje!

Podcasten hittar ni här. Ni kan även prenumerera på den på Itunes. Ladda ner appen "Podcaster" till din smartphone så hittar ni oss där.

*****
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar