måndag 18 mars 2013

Helt fantastiskt helt enkelt!

Foto: filuftsframjandet.se
För er som undrar varför bloggen har legat ouppdaterad i helgen så beror det på att jag befann mig på Bommersviksakademien i dagarna tre. Som jag har berättat tidigare så är det en satsning som SAP, LO och SSU gör gemensamt under fyra år för att utbilda arbetarrörelsens framtida ledare. Det låter lite svulstigt men om man bara säger att det var en ledarskapsutbildning av väldigt hög kvalité så förstår ni vad det handlar om.

Helgen innehöll, precis som dom två tidigare tillfällena, ett fullspäckat schema där vi arbetade med kommunikation. Både i grupp men framförallt med oss själva. Hur kommunicerar jag, hur talar jag, hur agerar jag och hur utvecklar jag mina styrkor. Vi hade teaterövningar, gruppterapi och talträning.

Bommersviksakademien är det bästa jag har upplevt sen jag började engagera mig i Socialdemokraterna. Eftersom vi än så länge inte vunnit några val sedan jag gick med i partiet så kan jag liksom inte jämföra med det. Jag antar att den känslan kommer att slå det här. Jag kan bara uppmana alla er som är mellan 25-35 år och är aktiva i arbetarrörelsen att söka. Ni kommer inte att ångra det!

För övrigt anser jag att vinstuttag i välfärden ska förbjudas!
 
*****
 
Läs mer på Socialdemokraterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar