torsdag 9 februari 2012

Vad tycker ni?

Har suttit och funderat nu på lunchen kring vem som egentligen läsa min blogg och vad ni läsare har för intressen. Ett fåtal av er kommenterar från och till, några skriver mail och har synpunkter, men dom allra flesta gör inget större väsen av sig alls vilket är helt ok. Som bekant brukar det bli mest kommentarer när man skriver om personfrågor, gör något utfall mot ett parti eller när man skriver om SD, invandring eller tar parti för någon som inte är helt PK att försvara. När man skriver om sakpolitik är det för det mesta, beklagligt nog, ganska tyst.

Därför tänkte jag helt enkelt ställa en enkel fråga till er läsare. Vad vill ni att jag ska skriva om och ta upp här på bloggen? Är det jag skriver det ni vill läsa om eller finns det ämnen och frågor som ni tycker att jag borde lägga mer tid på? (Det blev två frågor men ja ja...)

Givetvis finns det saker som jag inte kan ett dugg om och det därför skulle bli ganska ointressant om jag skrev om. Partikelacceleratorer, norrsken och mikronesiska öar är jag väldigt dålig på. Så även om jag är politiker kan jag inte allt (även om det är svårt att erkänna ibland). Förutom dom där tre ämnena kan jag drista mig till att erkänna att det finns några ämnen till som jag inte kan ett dugg om.

Så om du har tankar, idéer eller synpunkter på vad jag ska skriva om så hör av dig. Jag lovar inte att jag kommer att skriva om allt men det vore kul att veta vad ni läsare tycker. Det är ju trots allt för er jag skriver.

Ps. Skulle ni nu vara nöjda med det jag skriver om och tycker jag ska traggla på i gammal god stil så får ni gärna berätta det också. Ds.

*****

Läs mer på Socialdemokraterna4 kommentarer:

 1. Jag har flera gånger skrivit kommentarer till dina inlägg - MEN - det går inte att lägga ut dem! Det kanske är ett skäl till att du inte får så många reaktioner. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lagt ut en del av dina kommenterar. Om det är alla eller inte minns jag inte.

   Radera
 2. Hejsan Ola

  Jag läser ofta det du skriver och ibland kommenterar jag

  Jag tycker alltid att det är rätt intressant att läsa vad du skriver. Speciellt eftersom du ofta inte springer i flocken och tänker själv. Fortsätt med det du

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Britta! Ja du är en av dom flitigaste på att kommentera. Det är glädjande. :)

   Radera