fredag 13 januari 2012

Osmakligt och fullständigt oacceptabelt övertramp av moderat kommunalråd

Man slutar aldrig att förvånas över vilka spån det finns i världen. Andreas Schönström (S), kommunalråd i Malmö, lade nyligen upp en bild på Facebook där Ulf Bingsgård (M), kommunalråd i Trelleborg, på ett ytterst osmakligt sätt gör sig rolig över alla dom avskyvärda mord som skett i Malmö den senaste tiden. Att göra sig rolig på andra människors bekostnad på detta sättet är osmakligt och kränkande. Men sen är också Bingsgård mannen som hellre såg en sverigedemokrat på oppositionsrådsposten än att låta det dubbelt så stora S få platsen.Läs mer på Socialdemokraterna

6 kommentarer:

 1. Tycker att du överreagerar i det här fallet.
  Att skämta är en del av att bearbeta verkligheten.

  Vi har alla olika smaker och trösklar, själv tyckte jag t.ex att den nidvisa som man sjöng om Juholt på TV inför honom själv i person med närbilder på hans ansikte i samband med en talkshow han deltog i var obehaglig och helt förkastlig.

  Hade det istället gjorts i ett annat sammanhang utan Juholt närvarande så hade det varit accepabelt om än fortfarande på en dåligt låg nivå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Jonny: Fråga killens föräldrar om DE tycker att det är en överreaktion... Pucko!

   Radera
 2. Jonny, sex personer, människor, individer har blivit skjutna i Malmö den senaste tiden. Att du tycker det är ok att driva med detta på Twitter förvånar mig. Jag tycker Bingsgårds övertramp är morbidt.

  SvaraRadera
 3. Galghumor förekommer inom alla partier.

  SvaraRadera
 4. Förbaskat dåligt omdöme av Trelleborgs högste politiker.

  SvaraRadera