söndag 8 januari 2012

Dom är inte så dumma dom där Moderaterna

Igår blockerade mitt virusprogram Svenska Dagbladets hemsida av någon anledning. Idag gick jag in på Aftonbladets hemsida och till min stora förvåning släpptes jag in av mitt virusprogram. Programmet behöver uppenbarligen finjusteras för det tar uppenbarligen inte allt skit som cirkulerar på internet. Hur som helst kom jag alltså in på Aftonbladets hemsida och möttes där av följande framsida (klicka på bilden för att göra den större):


Vad är det då jag reagerar på? Jo, det är två saker:

1. Först och främst måste man ge det till Moderaterna. Dom är inte dumma. Att sätta upp en rekryteringsannons på Aftonbladets förstasida måste vara bland det smartare dom har gjort. För den som läser AB har förmodligen någon form av aversion mot S och bör därför rimligtvis vara en potentiell moderat.

2. Annonsen bekräftar även det som alla vi som tidigare läst Aftonbladet regelbundet vetat sedan "Mosa Mona"-kampanjen, nämligen att AB definitivt inte är en socialdemokratisk tidning. Hade AB varit en sosse-tidning, i likhet med t ex Aktuell i Politiken eller Västerbottens-Kuriren, så hade nog inte Moderaterna bemödat sig med att sätta en sådan annons på förstasidan. Och nej, att några sossar har sin födokrok via Aftonbladets ledarsida innebär inte att tidningen är det minsta pro-socialistisk. Har man Lena Mellin och Jan Helin på redaktionen spelar det liksom ingen roll vad dessa sossar skriver. Det överskuggas alltid av något som är tio resor värre för S.

Avslutningvis vill jag säga att det här inlägget är skrivet med viss ironi om någon nu skulle ha missat detta. Men ett visst mått av sanning brukar där ligga i allting. Döm själv vad du vill tänka och tro.


Media: Bra skrivet om barnfattigdomen av några kamrater här i Helsingborg

Bloggat: Claes och Martin skriver vad många tänker om RUT

Läs mer på Socialdemokraterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar