söndag 29 januari 2012

Det finns mycket bra idag

Sitter och läser en stor mängd artiklar så här på söndagseftermiddagen och man kan konstatera att det skrivs en hel del mycket bra just nu. Problemen inom S får väldigt många att tänka (och tycka) till vilket ger ett enormt flöde av diverse mer eller mindre tänkvärda skrifer.

Erica Lejonroos känner i sin artikel igen sig i Håkan Juholts situation. Erica, M-politiker från Stockholm, drabbades själv av ett mindre drev och hon sätter fingret på människan bakom politikern.

Skånska sossar pustar ut efter många, långa och tuffa månader genom att samlas på puben och känna framtidstro. Man blir väldigt glad över alla dessa lokala initiativ som ändå, trots allt tal om kriser, fortgår oförtröttligt. Det är glädjande och stärkande!

Maria-Pia Boëthius skriver i ETC om att journalisterna borde skämmas efter sin hantering av Håkan Juholt. Det ligger mycket i det Maria-Pia skriver. Dessvärre tror jag inte många journalister skäms.

Carl Bildt ångar på ute i Europa och gjorde igår bort sig på Twitter. Några stora rubriker ser man dock inte i svensk press idag. Någon notis här och där men varför granska makten när man kan granska oppositionen?

Därutöver har det som vanligt bloggats en massa intressant. Röda Berget är som vanligt läsvärt och har skrivit en hel del redan idag. In-your-face aka Krassman är spot on också idag. Bengt är optimistisk inför framtiden vilket är skoj.

Ja, det var vad jag har läst igenom såhär på söndagslunchen. Ha en fortsatt trevlig dag och god läsning!

*****

Läs mer på Socialdemokraterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar