torsdag 24 november 2011

Stafetten fortsätter

Med tanke på bloggutmaningen får jag ju redovisa lite av dagens aktiviteter:

Jag och min kollega Maria Ward har under förmiddagen skissat på en större motion med en väl genomarbetad textmassa och ett stort antal förslag. Motionen är framarbetad av en av våra fokusgrupper i fullmäktige och behandlar bostadsfrågan. Av "kommunalpolitiskt-tekniska" skäl kan jag inte berätta om vad motionen innehåller just för tillfället men att den är genuin och omfattade råder det föga tvivel om.

I eftermiddag ska jag bege mig ner till Staffanstorp för att vara föredragande i en studiecirkel. Ämnet för dagen är ideologi och socialdemokratisk politik. Träffen är en del i en cirkel som Staffanstorps AK arrangerar och vad jag har förstått är 13 deltagare anmälda.

Annars har det mest varit "vanligt politiskt arbete" som gjorts. Lite uppdateringar på Facebook, lite bloggande, lite mailsvar, diskussioner om utveckling av nämndsarbetet m.m.

Dessutom kan jag ju passa på och tipsa om söndagens Folkets hus-dag som arrangeras i Helsingborg. Så ni som är i närheten eller som har vägarna förbi kan ju kika in. Det pågår under hela dagen så det är bara att sticka in huvudet. 16.45 kommer Helsingborgs lucia och det bör man inte missa!


Foto: ernin.bloggsida.se

Läs mer på Socialdemokraterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar