torsdag 17 november 2011

KD silar mygg och sväljer elefanter

KD anklagar M för plagiat. Vilken grej alltså. Att M inte drar sig för att ändra historien är ju känt sen länge och nu snor man material rakt av från sina regeringskollegor. Stackars KD!

Eller inte. Det som är lustigt i hela sammanhanget är att KD är så upprörda över att M tar frågor på "deras" område, äldrevården. För en sak ska man ha klart för sig, KD har stöttat Moderaterna i varje beslut som M har lagt fram angående försämringar i såväl sjukförsäkringen som privatiseringshetsen inom välfärden. KD vurmar lika mycket för företagens rätt att etablera sig på skattefinansierade marknader som Moderaterna gör. Trovärdigheten i KD:s "kritik" är noll.

Det är ett märkligt fenomen som uppstått i den svenska regeringen. Man driver opposition på sina egna beslut och på S-politiken istället för att ta ansvar för dom beslut man själv varit med och fatta. Ibland till och med ackompanjerat av egna applåder.KD är ansvariga, tillsammans med Moderaterna, Centerpartiet och Folkpartiet för hur Sverige ser ut idag. Så enkelt är det. Därför vore det klädsamt om deras företrädare också erkände sitt ansvar istället för att gnälla om att stora stygga Moderaterna har kopierat lite text när man samtidigt inte sagt ett ljud om Moderaternas historierevisionism.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar