tisdag 22 november 2011

Den gubben hänger jag på

Jag ser att jag (och flera med mig) har blivit bloggutmanade och jag kan inte annat än acceptera utmaningen. Jättebra initiativ som Lukas Romson har tagit och jag ska göra vad jag kan för att verka i den andan. Sen tror jag visserligen att man kan opinionsbilda genom att skriva intressanta och bra inlägg där man kommenterar dagspolitiska händelser också men givetvis är mer handfast "action" mycket viktigt.

Sen måste jag erkänna att jag "fuskar" lite. Jag är ju faktiskt heltidspolitiker genom att jag är politiskt tillsatt tjänsteman och det ger kanske mig vissa fördelar som andra inte åtnjuter i form av tid och möjlighet till aktiv handling. Men med det sagt ska det väl bara ställas ännu större förhoppningar på att jag gör nån form av nytta.

Så därför vill jag nämna två saker som jag tycker förtjänar att omnämnas:

- Jag har skrivit ett svar på en debattartikel i HD och NSK. Jag och två kamrater svarade på en artikel som några borgare skrivit för en tid sedan och nu fick vi svar och då har dom ju bjudit upp till dans och det tackar man ju inte nej till!

- Sen vill jag tipsa om att kamraterna i Region Skåne sköter sig alldeles utmärkt. Igår förde dom fram kravet på gratis primärvård för alla skåningar. Helt enkelt lysande. Snacka om välfärdssatsning och ett konstruktivt förslag för att minska köerna på akutmottagningarna. Bra jobbat!

Nu ska jag förbereda en studiecirkel som jag ska vara med och hålla i imorgon.

Bloggat: Sebastian har också antagit utmaningen!

Läs mer på Socialdemokraterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar