lördag 29 oktober 2011

O(M) detta må ni berätta

Moderaterna bestämmer historien. Det är vad Hans Wallmark säger när SVT konfronterar honom med det faktum att Moderaterna ljuger i sitt idéprogram. Hans egen partisekreterare har gjort bort sig gruvligt men Wallmark kan inte erkänna detta utan börjar snurra om "allmän och lika rösträtt för män". Men att det då innebär att Moderaterna var mot kvinnors rösträtt är liksom inget man behöver prata om.

Saken är också den att Moderaterna genom att anföra "stämmoargumentet" hoppas på att folk ska glömma. Vem tänker på det här om två år liksom? Och vem bryr sig om det står fel i historieböckerna?

Moderaterna gör allt för att förbättra sitt rykte och Moderaterna gör allt för att dölja sin agenda. Det är oärligt och det är hemskt. Det hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle och dessvärre bekräftar hela den här historien det vi vet. Moderaterna sätter sina egna intressen framför sanningen och är beredda att omdefiniera verkligheten om det så behövs. Så agerar extrema höger- och vänsterkrafter och det har historiskt lett till horribla skeenden.

Om detta må ni berätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar