tisdag 4 oktober 2011

Nä du Gunilla

Nu ska jag sjunka lågt, väldigt lågt. Jag ska nämligen skriva om en av dessa bedårande svenska Hollywood-fruar som TV3 väljer att besudla min TV-apparat med. För efter stolpskott som Anna Anka och Maria Montazami kommer nu nästa begåvning. Hennes namn är tydligen Gunilla Persson.

Folk har tydligen synpunkter på hennes sätt att uppfostra sin dotter. Själv har jag inte sett programmet och jag har ingen aning om vad det handlar om mer än att hon tydligen dillat något om Jesus. Däremot läste jag ett citat i Aftonbladet av Gunilla med anledning av att hennes Facebooksida verkar ha råkat ut för vad som nästan kan betecknas som ett "Facerape"*. Gunilla tycker att det är som om ett världskrig har brutit ut.

Med anledning av detta vill jag bara klargöra för Gunilla hur ett krig ser ut:


Att göra en parallell mellan sin egen patetiska Facebooksida där folk är förbannade på hur Gunilla uppfostrar sin dotter och ett krig är respektlöst, hänsynslöst och tragiskt. Och det har inget att göra med avundsjuka Gunilla. Det har med vanligt vett att göra. Något som verkar ha lämnat dig och dina frukollegor för länge sedan.* Facerape kallas det när någon loggar in på en annan persons Facebook-konto och skriver dumheter i dennes statusrad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar