måndag 7 februari 2011

SD lever som dom lär eller hur var det nu?

Leva som man lär är kanske inte fascisternas starkaste gren. För någon vecka sedan ville Björn Söder skydda barnen i skolan genom att trampa på gasen utanför deras skola. Följden blev indraget körkort. Logiken var nog att om man kör fort förbi är det ju mindre risk att något barn hinner ut i vägen för att bli påkört. Det är nämligen så SD-logik brukar låta.

Näst på tur att vara proper och föredömligt svensk var William Petzäll. Att supa sig stupfull och hamna i fyllecell med stora utgifter för staten via polisingripande är kanske inte riktigt vad SD brukar påstå att dom gillar och står för. Hade Petzäll inte varit just Petzäll utan kanske hade hetat Jankovic så hade förmodligen krav på utvisning följt och en diskussion om hur det egentligen står till med kulturen i den där släkten eller gruppen.

Att Petzäll sen inte gjort något direkt olagligt är ju en annan sak. Som riksdagsman har man kanske lite större krav på sig. Då har man ju trots "allt 60 000 kr i månaden och fri övernattningslägenhet i Stockholm" som nämnde Petzäll muntert konstatera på valnatten. Fast för Petzälls del är det slut med det på ett tag. Han får hänga i Trelleborg istället. Där har han ju redan etablerat kontakt med myndigheterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar