onsdag 26 januari 2011

Politisk katastrof var det ja.

Jaha mina vänner, då var det ett faktum. Moderaterna inser själva att deras styre är "politisk katastrof". Eller inte alla moderater, hövdingen själv, statsminister Reinfeldt, konstaterar lite krasst att: –"Det är klart att det inte är bra.". Och det är väl en underdrift i allra bästa laget. Det är åt helsike herr statsminister.

Hade det inte handlat om människor när borgarna sätter igång med sin politik så hade man nästan kunnat skratta åt det hela. Den bisarra pseudologiken, att alla blir hypermotiverade och superdriftiga bara deras levnadsstandard och situation blir tillräckligt dålig, är sedan länge motbevisad och endast dom mest ihärdigt ideologiskt förblindade nyliberalerna tror fortfarande på denna dogm. Hungriga vargar jagar stundtals väldigt bra men svältande vargar dör också. Framförallt om vargen är gammal, trött, sjuk eller har otur.

Paletten börjar bli ganska full nu efter snart fem år med borgarna. Sjukförsäkringar, Fas 3, förtidspensionerade ungdomar och lavinartad ökning av långtidsarbetslösa är ordentligt smolk i den borgerliga bägaren och några lösningar på problemen syns inte till. Ytterligare skattesänkningar är svaret på allt, omsorgen om individerna som far illa är obefintlig och rikedomen växer för dom redan välmående. Låt oss få en ny partiledare snart så att vi kan sätta igång att vandra mot valseger 2014. Det är dags nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar