måndag 9 september 2013

Fler som kommer att flytta på sig?

Foto: tjock.se
Som ni alla har märkt har jag inte bloggat något i helgen. Skälet till det är enkelt. Jag har flyttat från Tågaborg till Söder här i Helsingborg och då har det inte funnits tid till att blogga. Flytten har gått bra men idag har jag en vansinnig träningsvärk. På Brommagatan har jag och min sambo bott på fjärde våningen i ett hus utan hiss så ni förstår nog att det blev ganska jobbigt att flytta. Men nu är det gjort och det är bara lite städning och några enstaka möbler kvar att fixa sen är det klart.

Idag är det full rulle här på jobb. Måndagar är en sån där typsik "mötesdag". Det är möte på möte på möte. Men det är kul. Vi jobbar ju mot en valseger och för att utveckla Helsingborg till en stad för alla så det är värt all möda flera gånger om.

Ett annat val som är betydligt mer dagsaktuellt än vårt val i september 2014 är Stortingsvalet i Norge. Kommer Jens Stoltenberg kunna sitta kvar som statsminister eller blir det maktskifte? Det mesta talar väl för att även Stoltenber får flytta på sig.

Den stora frågan vid ett maktskifte är huruvida Norge ska bli det första landet i Norden med ett rasistiskt parti i regeringsställning. Risken är överhängande och om så blir fallet har den nordiska högern tagit ett mycket farligt steg i en riktning som man inte vet var den kommer att ta vägen. Det finns alltså mer än ett skäl till varför man bör hoppas på en seger för Arbeiderpartiet idag.

*****
 
Läs mer på Socialdemokraterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar