lördag 4 maj 2013

För dig som inte riktigt fått ihop M-politiken ännu

Facebook är en rätt så intressant plats. Framförallt stöter man på en del guldkorn där. Där är visserligen en hel del skit också men man får ta det onda med det goda som det heter. En god sak som jag snubblade över idag var den här insändaren av en man vid Måns Vestin. Jag tycker den är väldigt talande så jag "delar" med mig av den helt enkelt! God läsning!

 
Kombinerar man den dessutom med bilden nedan blir insändaren ännu bättre. Bilden låg på Socialdemokraterna i Katrineholms Facebooksida.
 
 
 


 
*****
 
Läs mer på Socialdemokraterna


2 kommentarer:

 1. Det är ju inte så att Löfven och S föreslår några större förändringar. De frikostiga ränteavdragen och ROT kvarstår även vid ett regeringsskifte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På kongressen beslutades att ROT (och RUT) ska ses som tillfälliga stimulanser. Därför är det sannolikt att ROT kommer försvinna när konjunkturen så tillåter under en S-regering. Med en borgarregering får vi nog se ROT som en permanent del i en skattesänkarpolitik.

   Frågan om räntebidragen är som bekant knepigare men precis som i frågan om överskottsmålet och inflationsmålet så är jag övertygad om att tiden talar för en förändring och en sådan förändring driver inte dom borgerliga på.

   Radera