fredag 12 oktober 2012

Ytterligare ett kommunalråd i Skåne tra(m)par i klaveret.

Skånska moderata kommunalråd har en tendens att trampa i klaveret lite till och från. För en tid sedan var Hörbys Lars Ahlkvist (M) i blåsväder när han köpte en jättelik tavla på sig själv utklädd till romersk legionär och dessutom struntade han i att upphandla måleriet. Och alla minns vi väl Trelleborgs egen Ulf Bingsgård (M) som drev med skjutningarna i Malmö på Twitter. Malmös Anja Sonesson (M) ligger också bra till med sina okunskaper i basic statskunskap. Till denna rad av moderata pinsamheter sällar sig nu Peter Danielsson (M) i Helsingborg.

Bakgrunden är den att Danielsson blev intervjuad häromdagen i samband med Näringslivsdagarna här i Helsingborg. Danielsson fick svara på frågor om parkeringssituationen vid den nybyggda arenan och påstod då att han själv inte hade haft några problem med att hitta parkering eftersom han promenerat till evenemanget. Detta lät ju väldigt grönt och bra. Men dessvärre för Danielsson så var det inte sant.

En uppmärksam medborgare hörde nämligen av sig till Helsingborgs Dagblad som stod för intervjun och meddelade att Danielsson inte alls promenerat till arenan utan att han åkt med stadsdirektören i en bil. Danielsson, som har en bakgrund i PR-branschen, insåg att hans lilla propagandakupp hade fallit platt till marken och pudlade. Han lindar in sig i massa ursäkter och försöker släta över det hela i sedvanlig krishanteringsstil. För oss som betraktar det hela utifrån blir det hela lika tragiskt som det är komiskt. Varför ljuga om en sådan sak liksom? Man kan också fråga sig vad Danielsson mer kan tänkas ljuga om när en bilresa är värt risken att ertappas med brallorna nere.

För övrigt anser jag att vinstuttag i välfärden ska förbjudas!
 
*****
 
Läs mer på Socialdemokraterna

2 kommentarer:

 1. Politiker --- riktiga rötägg ibland :(

  ...efter falangstrider och interna bråk väljer hon nu att stiga åt sidan...

  http://martinmobergsblogg.blogspot.se/2012/10/trakigt-att-s-i-karlskrona-inte-tar.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte insatt i den frågan. Synd att en ung företrädare inte fick chansen hur som helst.

   Radera