onsdag 15 juni 2011

Och här har vi klippet där Juholt äger Reinfeldt!

Aftonbladets hemsida har bråkat med mig hela eftermiddagen och därför har jag inte kunnat lägga upp klippet där Juholt rent ut sagt "äger" Reinfeldt. Juholt för därmed, som tidigare nämnts, Göran Perssons fina tradition att tillrättavisa moderata partiledare vidare. Man kan också dra fina paralleller till Olof Palmes lek med Torbjörn Fälldin på sin tid. Enjoy!

3 kommentarer:

 1. Mycket vackert av Juholt - en avklädning av Reinfeldt helt enkelt!

  SvaraRadera
 2. Det är skillnad på att "äga" och bara vara pompöst uppblåst. Inte visste jag att du var så fascinerad av det franska kynnet?

  Juholt får den amerikanska bokreditmarknaden att framstå som försiktig och genomtänkt. När landstingens ekonomi försämrades till följd av finanskrisen tycker Juholt att man skulle anställt fler och dessutom höjt lönerna?

  SvaraRadera
 3. @Henrik - Det enda pompösa i detta sammanhang är nog din kommentar. Det är ju knappast så att Juholt och S är ensamma om att anse att det bästa sättet att ta sig ur en långkonjunktur är att satsa på det offentliga. Keynes och betydligt fler än han ansåg ju att detta var och är hur man ska hantera frågan. Och det har bevisligen fungerat. Till skillnad från dom friedmanska dogmer du och Reinfeldt följer.

  SvaraRadera