söndag 29 maj 2011

Strul bland kommentarerna

Kommentatorsfunktionen är mycket märkligt idag därför publicerar jag svar på föregående inläggs kommentar här:

"Att ta ett initiativ behöver inte innebära att man uppfinner hjulet och jag kan inte se att jag påstår att idéen är "ny" eller "påkommen" av S.

Är fotboja fel menar du då? Det är väl betydligt mer humant såfall med en anmälningsplikt på matchdagen än att beläggas med fotboja 24/7. Givetvis måste det hela föregås av en rättsprocess (se mitt svar till kommentaren i inlägget om "en nöt...")

Att jag inte tar in dina kommentarer har flera skäl. Den senaste du skrev var spaltmeter lång och det här är ett kommentatorsfält. Ska man skriva såna långa inlägg kan du ju starta en blogg o använda den som svarsplank. Sen har dina kommentarer en tendens ibland att vara osakliga, provokativa och stundtals kränkande. Och sånt tar jag inte in på min blogg."

2 kommentarer:

 1. Beträffande ditt svar idag har jag inte argumenterat för fotboja överhuvudtaget.
  Jag skrev kännbara böter, alternativt om förövaren väljer samhällstjänst, det andra alternativet att hjälpa supporterpolisen på plats.
  Och ja, givetvis ska det föregås av en rättegång, ingen är dömd på förhand....
  Det trodde jag du fattat jag menade. Det är liksom underförstått när man utmäter ett straff.

  Det var ett inlägg av en lekman, skrivet i en tro på att straffskalan kunde nyttjas effektivare.
  Känner inget behov av ytterligare polemik.
  Det är fritt att tänka, flippa eller floppa tänket är var och ens privilegium :)

  SvaraRadera
 2. "Att tvinga någon att besöka polisen så fort klubben spelar match är ju som att belägga personen i fråga med fotboja." - Du likställer ett straff med fotbojan och jag frågar retoriskt om du anser den vara fel. Det blir inte seriöst när du för den typen av argumentation.

  Nä jag tror vi är ganska överens egentligen i just denna fråga.

  Och som svar på den andra kommentaren. Givetvis läser jag den. Men jag är ansvarig för kommentatorsfältet och jag får ta skiten när det står dumheter. Och ska man publicera dumheter måste man bemöta dom alla och den tiden, orken eller lusten har jag inte. Om du vill nå folk för debatt föreslår jag som sagt att du startar en egen blogg.

  SvaraRadera